عبور ۳۲ کشتی از تنگه هرمز با مجوز سپاه

سپاه پاسداران اعلام که که در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶ فروند شناور با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز عبور کردند.

به گزارش مشرق از پایگاه اطلاع رسانی سپاه، نیروی دریایی سپاه روز پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵ در اطلاعیه ای اعلام کرد: کنترل هوشمند تنگه هرمز با اقتدار کامل در حال انجام است و طی شبانه روز گذشته ۲۶ فروند کشتی تجاری و نفتکش پس از کسب مجوز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از کریدور ایمن تنگه هرمز عبور کردند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: دریافت مجوز و هماهنگی برای تردد در تنگه هرمز یک امر قطعی بوده و همانطور که قبلا اعلام شد عبور از سایر مسیرها به مثابه اخلال شناخته شده و با آنها برخورد می‌گردد.

نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه خود آورده است: شب گذشته نیز چندین کشتی بصورت غیرمجاز با دستکاری و خاموش کردن سیستم‌های ناوبری، قصد ورود به خلیج فارس را داشتند. رزمندگان نیروی دریایی سپاه بعد از چندین نوبت اخطار رادیویی دو فروند از آنها را در جای خود متوقف و مابقی نیز مجبور به بازگشت شدند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: ارتش تروریست آمریکایی در منطقه با نقض آتش بس اقدام به پرتاب چند تیر موشک به نواحی خالی فرودگاه شهر بندرعباس نمود که هیچ گونه خساراتی در بر نداشته است و در پاسخ این تعرض پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز مورد حمله متقابل قرار گرفت.

نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه خود تاکید کرده است: در صورت تکرار این اقدام ارتش تروریستی آمریکا با پاسخ سخت ما روبرو خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است: کنترل و مدیریت تنگه هرمز تنها توسط نیروی دریایی سپاه انجام می‌شود و هرگونه اخلال در این تنگه با پاسخ قاطع ما روبرو خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۷
    0 0
    چندتایشان ایرانی بود؟!!!!!!
  • تبریز IR ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۷
    1 0
    با عرض سلام. انشاءالله با شکست جبهه امریکا و سگ هارش. حالا بدون پرداخت عوارض رد میشن یا با پرداخت؟؟
    • IR ۲۳:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۷
      0 1
      باعوارض هست که امریکا جلز ولز میکند
  • همتی IR ۱۶:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۷
    0 0
    باسلام. از مسئولین محترم خواهشمند است نحوه رد شدن رو ؛ملت ما رو در جریان بزارن.ایا عوارض پرداخت میشه یا نه. واِلله مردم ما واقعا به تمام معنا مردم خوبن. کجای دنیا اینجور مردم شب ها تو خیابان ها بر له حکومت تجمع میکنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس